Ring oss: 99 20 4000

Paradisleitet 1 5231 Paradis Finn Oss

Tannbehandling

Tannbehandling

 

Grundig tannrens hos veterinæren bør foretas jevnlig. Hos små raser og eldre dyr anbefales det hver 6. måned. Hos de fleste andre hunder holder det med en tannsjekk ca en gang i året. På klinikken blir dyrene bedøvet og belegg og tannstein fjernes ved hjelp av ultralyd. Det er viktig at også tannsteinen innunder tannkjøttet blir fjernet. Til slutt poleres alle tennene med et lett slipemiddel. Dette er viktig. Dersom det etterlates riper i emaljen, vil ny plaque og tannstein lett dannes igjen.

Tenner som potensielt kan være smertefulle for dyret, vil bli tatt røntgen av. Dette blir på samme måte som når vi selv er hos tannlegen, husk at hunder og katter ikke selv gir beskjed om de har tannverk!

Klinikken har kjøpt inn det nyeste innen digitalt tannrøntgen, samt ny tannenhet til hund og katt. Vi kan derfor tilby full tannundersøkelse til de pasienter som trenger dette.

Om behov for tanntrekk, rotfyllinger, plombering av hull, tannregulering er klinikken så heldig å ha tilknyttet tannlege Anne Lerum ( Paradis tannklinikk) som utfører dette hos oss.

Anne Lerum har i tillegg til å være utdannet tannlege for mennesker, videreutdannet seg på tannbehandling på dyr.

Vi har også veterinærer med spesialkompetanse på området som sørger for best mulig tannbehandling for din firbeinte venn!

[easymedia-gallery med=»1093″]